Avans Plus – Zorgprofessionals

Opdrachtgever:
Avans Plus

Onderwerp:
Zorgprofessionals

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Als professional in zorg en welzijn ben je continu bezig met het zorgen voor andere mensen, maar zorg je eigenlijk wel goed voor jezelf? De overheid en zorgverzekeraars stellen steeds hogere eisen aan je opleidingsniveau. Is je kennis nog wel up-to-date, of wil je nog beter worden in je vak?

Met de praktijkgerichte zorgopleidingen van Avans Plus werk je aan zowel je professionele als je persoonlijke ontwikkeling. Actuele veranderingen worden direct in een opleiding geïntegreerd, hierdoor blijft je kennis altijd up-to-date. Zo verhoog je de kwaliteit van zorg in de praktijk en leer je de regie te voeren in complexe zorgproblematiek.

Voordat je van start gaat, toetsen we je HBO werk- en denkniveau en definiëren we je persoonlijke leerdoelen. Tijdens je studie ben je zelf verantwoordelijk voor je opleidingstraject. Dit doe je niet alleen, onze docenten staan klaar om je te coachen.

Theorie en praktijk sluiten zo altijd op elkaar aan en dat zorgt dat wat je leert perfect aansluit bij je werk. Zo versterk je de waarde van je organisatie en jouw eigen positie binnen het bedrijf.

Wil je meer weten over de zorgopleidingen? Maak een afspraak of download de brochure!

Avans Plus, Improving Professionals

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews