ZWconnect – Over ons

Opdrachtgever:
ZWconnect

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
ZWconnect zet zich in om hr-medewerkers te helpen om zorgprofessionals aan te trekken, ondanks de enorme krapte van zorgpersoneel op de arbeidsmarkt. Hoe ze dit doen, vertellen zij in deze maatwerk animatie.

De uitvoering.

ZWconnect koos voor een Maatwerk Animatie voor de uitleg van hun doelstelling en bijbehorende diensten. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd wat ZWconnect kan betekenen voor bedrijven in de zorg en welzijn sector.

Er is gekozen voor een kleurenpalet dat past bij de huisstijlkleuren van ZWconnect. Door middel van animatie wordt de voice-over tekst visueel weergegeven, waardoor kijkers direct een beeld hebben bij het probleem en de oplossing. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Goede zorg en welzijn is onmisbaar. Dagelijks zetten duizenden professionals zich in voor hun cliënten. Helaas kampt de sector met tekorten en deze zullen alleen maar oplopen. Samen met jou lost ZWconnect arbeidsmarktvraagstukken voor de zorg en welzijn op.

Wij doen onderzoek naar de regionale arbeidsmarkt, brengen subsidiemogelijkheden in kaart en kijken samen naar waar we de meeste impact kunnen maken. We bieden jou als werkgever de tools voor goed werkgeverschap. Zo helpen we voor een sector-brede instroom van professionals. Dit doen we door voorlichting te geven, recruiters en opleiders te verbinden en alternatieve manieren van werven te onderzoeken.

We brengen onderwijs en werkveld bij elkaar. Waardoor we iedereen een kans geven om mee te doen en te groeien. Ook zetten we ons in om werkplezier te verhogen. Waarin de wensen en talenten voorop staan. Zo behouden we onze professionals voor de sector.

We blijven innoveren en aanpassen. Waardoor we flexibel inspelen op de toekomst. Wil jij samen met ons het beste uit de zorg en welzijn halen? Kijk op ZW-connect.nl

 

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.