FLIE

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
FLIE (Fieldlab Industrial Electrification)

Onderwerp:
Power-to-X

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Engels

Opdracht:
De hele wereld staat voor een energietransitie van fossiele naar groene brandstoffen, zo ook het Rotterdamse Industriële havengebied. Het Fieldlab Industrial Electrification onderzoekt de Power-to-X mogelijkheden en draagt bij aan de verduurzaming van industriële processen.

De uitvoering

Fieldlab Industrial Electrification ondersteunt de energietransitie in het Rotterdamse havengebied met behulp van onderzoeken en praktische oplossingen. Fieldlab koos voor een Standaard Animatie voor de uitleg van industriële elektrificatie, ofwel Power-to-X. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd dat de nieuwe, groenere methoden van procesaandrijving eerst in een veilige omgeving getest worden, voordat deze grootschalig geïmplementeerd kunnen worden.

Het design van de animatie is een Standaard Karakteranimatie; simpel, maar effectief. De kleuren zijn afgestemd op de blauwe en oranje huisstijlkleuren van FLIE. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, in een presentatie en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Industrial electrification, is an important sustainability option for the process industry in Rotterdam. It is important for investors and end users to see electrification applications tested on a large scale. Otherwise, promising technologies cannot be developed and implemented.

The Fieldlab Industrial Electrification will therefore provide a safe and scalable test environment, uniting ambitious global players to create a new cleaner process industry, helping to fulfill the potential of the energy transition in Rotterdam. Join us!