Provincie Flevoland – Cultuur

Opdrachtgever:
Provincie Flevoland

Onderwerp:
Cultuur

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Provincie Flevoland is de jongste provincie van Nederland, maar door de ontzettend rijke cultuur is dit niet eraan af te lezen.

De uitvoering.

Een maatwerk animatie voor Provincie Flevoland over wat haar nou echt uniek maakt en anders dan de andere. Om het concept te realiseren tot visueel design is gekozen voor gedetailleerde karakters en goed gevulde scènes die soepel in elkaar overlopen. Dit om de dynamische cultuur van de provincie tot uiting te laten komen.

Daarbij is er een sterke focus op de toekomstvisie van Provincie Flevoland en hoe deze in vervulling gaat. Door het kleurrijke design, opgewekte voice-over en de vrolijke achtergrondmuziek wordt er een positieve sfeer overgebracht middels de video die terugslaat op het karakter van de provincie.

Door de combinatie van deze elementen past de animatie perfect in een online campagne en dient het als visitekaartje voor de provincie.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Cultuur is wat mensen bindt in onze provincie. Foto’s en verhalen van onze pioniers, het erfgoed dat we als samenleving hebben gecreëerd, maar ook wat we opbouwen voor de toekomst. Cultuur versterkt de Flevolandse identiteit.

De provincie is een kunstwerk op zich. Door mensenhanden gemaakt en met een rijke, culturele bodem. Met verborgen schatten, zowel onder- als boven de grond. Van de rijke geschiedenis van het amateurtoneel, tot aan de hedendaagse podiumkunsten.

De Provincie Flevoland stimuleert het behoud van ons cultureel erfgoed en investeert in de cultuur van de toekomst. Zo kunnen onze inwoners blijven genieten van bijvoorbeeld kunst, muziek en theater.

De ambitie van de provincie is dat het in Flevoland prettig wonen, werken en recreëren is. Cultuur is hiervoor heel belangrijk. Culturele voorzieningen, het culturele klimaat en een aantrekkelijke fysieke omgeving zijn voor steeds meer mensen bepalende vestigingsfactoren.

We investeren de komende jaren extra in grootschalige cultuurprojecten zoals Erfgoedpark Batavialand, Land Art en cultuureducatie in het voortgezet onderwijs.

Zo maken we Flevoland met elkaar nog aantrekkelijker voor bezoekers en inwoners!

Flevoland: Innovatief en ondernemend.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.