PRACTOCOL – DE NIEUWE PRACTOCOL PLANNER

Opdrachtgever:
Practocol

Onderwerp:
Nieuwe Practocol Planner

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Artsen en andere zorgprofessionals staan vaak voor medische behandelplannen die erg complex zijn. Daarom is het van (levens)belang dat zij het overzicht bewaren. De nieuwe Practocol Planner helpt bij het houden van overzicht van alle protocollen voor hun patiënten. Ontdek hoe het werk in deze maatwerk animatie.

De uitvoering.

Practocol koos voor een Maatwerk Animatie voor de uitleg van [onderwerp]. Op duidelijke wijze wordt de werking van deze vernieuwde planner gecommuniceerd met zorgprofessionals. Dit om te laten zien hoe je als arts makkelijk oudere en recente patiëntgegevens in zorgprotocollen op kunt halen en kunt bewerken.

Dit resulteerde in een animatie die dient als how to video of als guide voor zorgprofessionals die uiteindelijk dienen te werken met zorgprotocollen.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Medische behandelplannen zijn vaak complex. Het is belangrijk dat artsen en andere zorgprofessionals overzicht houden. De vernieuwde versie van Practocol Planner helpt jou snel en gemakkelijk digitaal het overzicht over protocollen van jouw patiënten te houden.

Zo kan je in Practocol planner gemakkelijk inzien wat het verleden is van de patiënt. En kan je inzien wat het actieve protocol is.

Als er een nieuwe behandeling wordt gestart, verschijnt een pop-up om de oude gemakkelijk te deactiveren..

Ook kan je eenvoudig onderdelen verplaatsen. Kopieer, plak of  verwijder indien nodig een onderdeel.

Het is tevens mogelijk om lopende onderdelen van de behandeling te wijzigen. Je kan in een duidelijk overzicht locatie, tijdschema, toedienroute, dosering en status aanpassen.

Daarnaast verplicht een systeembeveiliging de validatie van het behandelschema door een tweede arts.

Zo maakt Practocol Planner protocollen toepasbaar in de praktijk en inzichtelijk voor alle betrokkenen. En dit betekent betere zorg.

Meer weten? Ga naar www.practocol.nl en bekijk de demo.

 

 

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.