Van Heugten

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Van Heugten

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
De tapijttegel: een oer-Hollands product dat zijn oorsprong vindt bij dit familiebedrijf. Van Heugten koos voor een maatwerk animatie om de geschiedenis van hun kernproduct te communiceren op een krachtige en natuurlijk begrijpelijke manier!

De uitvoering

Van Heugten koos voor een Maatwerk Animatie voor het communiceren van hun geschiedenis. Op deze wijze wordt op een korte en krachtige manier de kern van het familiebedrijf gecommuniceerd.

De kleurrijke en gedetailleerde animatie is als het ware een tijdlijn die kort het verhaal van Van Heugten door de jaren heen vertelt. Daarnaast komt de tapijttegel met regelmaat terug in de animatie, zoals bij het landkaartje.

Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

De Van Heugten tapijttegel, makkelijk te leggen, snel vervangbaar en weinig snijverlies. Een oer-Hollands product, maar hoe is dit eigenlijk ontstaan?

In de jaren 50 was er niet veel keus in vloerbedekking. Als het tapijt vervangen moest worden, was dit lastig om zelf te doen en nam dat hoge kosten met zich mee. Opa Van Heugten, eigenaar van een tapijtfabriek, bedacht hier een simpele oplossing voor: het vervangen van tapijt op een oppervlakte van 50 bij 50 centimeter. En daarmee was de tapijttegel een feit.

De Van Heugten tapijttegel sloeg aan en het familie bedrijf groeide. Tot de dag van vandaag verkoopt van Heugten nog steeds tapijttegels uit eigen fabriek in Nijkerk en exporteert deze door heel Europa.

Wil je graag meer weten over de Van Heugten tapijttegels?
Bezoek dan onze showroom en Outlet in Nijkerk, of vraag gratis online tapijttegelstalen aan.