Simac

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Simac

Onderwerp:
Simac Remote Management Suite (SRMS)

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Hoe kun je overzicht houden over de staat van je hard- en software? Simac biedt een totaal optimalisatie voor winkelautomatisering waarmee je achterstallig onderhoud en uitval van apparatuur voorkomt. In deze animatie promoten we hun product!

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Als IT-afdeling binnen de retail is het een uitdaging om een compleet overzicht van de staat van de hard- én software te houden. Dit kan leiden tot achterstallig onderhoud, uitval van apparatuur en verlies van omzet. Hoe kun je dat voorkomen?

Met de Simac Remote Management Suite heb je een totaaloplossing voor jouw winkelautomatisering.

SRMS inventariseert en onderhoudt apparatuur binnen je netwerk. Voortdurend wordt gemonitord op wijzigingen in en incidenten vanuit jouw installed base. Dit zorgt ervoor dat SRMS tijdig problemen signaleert en deze proactief oplost. Daarnaast houdt het je software automatisch up-to-date, wisselt het data uit met externe applicaties en geeft het inzicht in de prestaties van je randapparatuur.

Zo heb je via een overzichtelijk dashboard inzicht en controle over jouw apparatuur. En wordt uitval van systemen en verlies van omzet gereduceerd.

Wil jij proactief jouw hard- en software beheren? Ga dan naar: www.simac.com/srms