IKNL

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
IKNL

Onderwerp:
Onderzoek bij Kanker (Patiënten)

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
In de zorg zijn ze altijd bezig met onderzoek en innovatie. Eén betrouwbaar overzicht van alle trials bij jou in de buurt; de trialgids van IKNL biedt hiervoor uitkomst.

De reeks uitleganimaties voor IKNL

Animatie bewijst hiermee dat het van alle markten thuis is; van informele en humoristische designs tot het communiceren van serieuze, gevoelige onderwerpen die net zo goed om uitleg vragen. De maatwerk animaties van IKNL zijn hier een perfect voorbeeld van.

Hierbij heeft IKNL dezelfde animatiestijl gebruikt als bij eerdere animaties die wij voor hen maakten. Dit om heldere, eenduidige communicatie te waarborgen en herkenning en herinnering vanuit het publiek te stimuleren.

Daarnaast liet IKNL animaties maken voor verschillende doelgroepen, zoals patiënten maar ook artsen. Zo krijgt iedereen gepaste informatie en weten ze wat ze kunnen verwachten, waar ze terecht kunnen en waar ze meer informatie kunnen lezen. Dit is natuurlijk cruciaal in de zorg waar duidelijke informatie van levensbelang kan zijn.

Onderzoek Bij Kanker (Artsen)

Richtlijnontwikkeling

 Bijwerkingen bij Kanker (Patienten)

Nacontrole bespreekbaar maken

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Om mensen met kanker beter en gerichter te behandelen word er dagelijks onderzoek gedaan naar nieuwe geneesmiddelen en behandelingen. Als patiënt kun je deelnemen aan deze wetenschappelijke onderzoeken, ook wel trials of studies genoemd. Maar waar vind je een overzicht van deze trials en hoe weet je welke voor jou van toepassing zijn?

Met het trial overzicht van Integraal Kankercentrum Nederland heb je één betrouwbaar én begrijpelijk overzicht van wetenschappelijke onderzoeken in Nederland.

Met het trial overzicht kun je zoeken op kankersoort en vind je overzichtelijk alle passende trials en in welke ziekenhuizen deze plaatsvinden. Denk hierbij aan wetenschappelijke onderzoeken naar nieuwe medicijnen, nieuwe vormen van bestralen en opereren, kwaliteit van leven en DNA onderzoek. Benieuwd naar nieuwe trials? Stel dan een trial alert in en ontvang een bericht als er nieuwe onderzoeken zijn.

Ga voor het trial overzicht naar: www.kanker.nl/ trials en bespreek eventuele deelname met je behandeld arts.