Euromate

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Euromate

Onderwerp:
Industrial Dust

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Euromate legt uit hoe zij industriële ruimtes schoon en veilig houden voor medewerkers en machines.

De reeks uitleganimaties voor Euromate

Keukenfiltratie

Vision Air Blue Line

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Werken in industriële ruimtes waar veel stofdeeltjes vrijkomen in de lucht is niet alleen schadelijk voor uw werknemers, maar ook voor uw machines en het imago van uw bedrijf.

De Dust Free Industrial is een innovatie in professionele luchtreiniging en zorgt voor een reductie van schadelijke stofdeeltjes tot wel 90%.

De filtercombinatie in de Dust Free Industrial bepaalt of alleen grove, of ook fijne deeltjes gefilterd worden. Naarmate het filter vervuilt, past de ventilatorsnelheid zich aan. Is het filter aan vervanging toe? Dan krijgt u daar automatisch een melding van. Zo bent u altijd verzekerd van dezelfde hoeveelheid schone lucht.

Door meerdere units te laten samenwerken en gebruik te maken van de variabele uitblaasroosters, creëert u strategische luchtstromen. Deze beheert u eenvoudig met de touchscreen. Zo bereikt u zelfs de moeilijkste plekken in de ruimte!

Met de Dust Free Industrial ontstaat een gezonde werkomgeving, presteren machines beter en u bespaart op onderhoud- en schoonmaakkosten.

Ga voor meer informatie naar Euromate.com/DustFreeIndustrial