ESSB

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Erasmus School of Social & Behavioural Sciences (ESSB)

Onderwerp:
MyEUR

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Studeren aan een nieuwe school brengt een hoop vragen met zich mee. Met deze animatievideo geeft ESSB uitleg over de MyEUR omgeving waarin studenten alle informatie over hun opleiding terug kunnen vinden.

Animaties voor ESSB

Erasmus University Rotterdam koos voor een uitleganimatie waarmee op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd wordt wat de app inhoudt en waarvoor studenten hem kunnen gebruiken.

Voordat studenten aan de slag gaan op de universiteit moeten ze nog een hoop regelen, zoals bijvoorbeeld de aanmelding. Om aan nieuwe studenten uit te leggen hoe deze procedure in elkaar zit lieten ze nog een animatie maken in dezelfde stijl. Zo wordt deze grote verandering voor nieuwe studenten een stuk aangenamer!

Aanmeldprocedure

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Welkom op de Erasmus Universiteit. Je eerste academische jaar, een spannende tijd! Waarschijnlijk heb je veel vragen. Waar kan ik mijn rooster inzien? Hoe vind ik mijn weg op campus? En bij wie kan ik terecht voor welke vragen?

In jouw MyEUR omgeving vind je de belangrijkste informatie om iedere dag weer een vliegende start te maken!

Wanneer je inlogt op MyEUR kom je terecht op jouw persoonlijke overzichtspagina van de Erasmus Universiteit. Jouw opleiding valt onder de faculteit Erasmus School of Social & Behavioural Sciences. Klik op ESSB voor faculteit specifieke informatie zoals de onderwijsregels je rooster en persoonlijke begeleiding. In Canvas vind je informatie die je nodig hebt om vakken te kunnen volgen zoals vak instructies contact met de docent en deadlines.

Ga vandaag nog aan de slag met het personaliseren van jouw MyEUR!

We wensen je een fijne studietijd als ESSB-student aan de EUR!