FNLI – Monitor Levensmiddelenindustrie

Opdrachtgever:
Federatie Nederandse Levensmiddelen Industrie (FNLI)

Onderwerp:
Monitor Levensmiddelenindustrie

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
De FNLI behartigt de belangen van voedingsmiddelenbedrijven in Nederland. Ieder jaar publiceren zij de Monitor Levenmiddelenindustrie; een publicatie waarin met feiten en cijfers de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie in kaart wordt gebracht. Meer weten? Bekijk dan de uitleganimatie!

De uitvoering.

De Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) koos voor een Maatwerk Animatie voor de uitleg van de Monitor Levenmiddelenindutrie. Op deze wijze worden enkele belangrijke cijfers direct gecommuniceerd en wordt de kijker geprikkeld om ook de rest van de publicatie te bekijken.

Voor FNLI hebben wij een op maat gemaakt design ontworpen passend bij de FNLI huisstijl. Het strakke design past perfect bij de organisatie en zorgt ervoor dat de cijfermatige informatie duidelijk gecommuniceerd wordt. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een bedrijfspresentatie, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Nederland kent een vooraanstaande industrie van duurzame en innovatieve voedingsmiddelenbedrijven. De FNLI behartigt de belangen van deze bedrijven in Den Haag en Brussel.

Jaarlijks publiceren wij de Monitor Levensmiddelenindustrie met feiten en cijfers over de economische positie van één van de grootste maakindustrieën van Nederland. 2020 was een uitdagend jaar. Ondanks COVID-19 en de Brexit heeft de totale levensmiddelenindustrie haar sterke positie weten te handhaven.

De voedingsmiddelenindustrie levert 146.000 directe banen en is van vaste waarde. Zo stijgt het aantal startende bedrijven, de productiewaarde en de handelsbalans. Mede dankzij onze vaste handelspartners. Daarmee is de voedingsmiddelenindustrie goed voor 4% van het Bruto Binnenlands Product.

Deze cijfers laten zien dat de sector zeer vitaal en stabiel is en van groot economisch belang voor Nederland.

Wilt u meer weten? Bekijk de monitor op fnli.nl.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.