Euromate – Dust Free Industrial

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Opdrachtgever:
Euromate

Onderwerp:
Industrial Dust

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Euromate legt uit hoe zij industriële ruimtes schoon en veilig houden voor medewerkers en machines.

Het script.

Werken in industriële ruimtes waar veel stofdeeltjes vrijkomen in de lucht is niet alleen schadelijk voor uw werknemers, maar ook voor uw machines en het imago van uw bedrijf.

De Dust Free Industrial is een innovatie in professionele luchtreiniging en zorgt voor een reductie van schadelijke stofdeeltjes tot wel 90%.

De filtercombinatie in de Dust Free Industrial bepaalt of alleen grove, of ook fijne deeltjes gefilterd worden. Naarmate het filter vervuilt, past de ventilatorsnelheid zich aan. Is het filter aan vervanging toe? Dan krijgt u daar automatisch een melding van. Zo bent u altijd verzekerd van dezelfde hoeveelheid schone lucht.

Door meerdere units te laten samenwerken en gebruik te maken van de variabele uitblaasroosters, creëert u strategische luchtstromen. Deze beheert u eenvoudig met de touchscreen. Zo bereikt u zelfs de moeilijkste plekken in de ruimte!

Met de Dust Free Industrial ontstaat een gezonde werkomgeving, presteren machines beter en u bespaart op onderhoud- en schoonmaakkosten.

Ga voor meer informatie naar Euromate.com/DustFreeIndustrial

Uitlegfilm laten maken.

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.