DBG BIO ENERGY – ENZYMENTECHNOLOGIE

Opdrachtgever:
DBG Bio Energy 

Onderwerp:
Enzymentechnologie

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Engels

Opdracht:
Klimaatverandering vereist actie van o.a. bedrijven. Vaak investeren zij in complexe oplossingen waar veel tijd in gaat zitten. Tijd die we simpelweg niet hebben. DBG Bio Energy zoekt het dichterbij huis… Om de natuur te redden, kan de natuur ook gelijk de oplossing zijn. Bekijk hoe in deze Cooler Animatie.

De uitvoering.

Een heuse Cooler Special van maar liefst 60 seconden voor DBG Bio Energy. Volledig maatwerk, in de huisstijl van DBG Bio Energy en naadloos detailwerk met 3D-effecten. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd hoe de natuur zelf voor een snellere en betere energietransitie kan zorgen dan menig complexe en dure oplossing tegen klimaat verandering.

Uiteindelijk is de animatie perfect voor een prominente rol binnen een strategie voor een breed publiek. De manier waarop de boodschap visueel wordt verteld geld voor diverse doeleinden; awareness, informatievoorziening en overweging. Want oplossingen voor klimaatverandering is niet alleen van belang voor grote bedrijven, maar voor ons allemaal.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Om klimaatverandering tegen te gaan en de energietransitie te versnellen, investeren veel bedrijven kostbare tijd in het vinden van complexe oplossingen.

Maar soms biedt de natuur zelf de beste oplossing. De natuur kan zelf organisch materiaal afbreken. Door de natuur na te bootsen, heeft DBG Bio Energy een gepatenteerde enzymtechnologie ontwikkeld om papierslib naar BioLNG, liquid CO2 en groene kunstmest om te zetten.

Papierslib is erg vervuilend industrieel afval dat nu nog wordt verbrand. In plaats van verbranding, kiezen wij voor een volledig circulaire aanpak om 270 000 ton van dit afval per fabriek per jaar te verwerken.

Een deel van het slib wordt omgezet in BioLNG. Deze koolstofarme brandstof drijft zwaar transport en schepen aan, waardoor ze minder uitstoten.

Een ander gedeelte wordt getransformeerd tot vloeibare CO2: dit kan worden gebruikt in koolzuurhoudende dranken.

Het overige gedeelte wordt omgevormd tot groene kunstmest, een duurzaam alternatief voor synthetische kunstmest.

Op deze manier verminderen we niet alleen afval, maar maken we ook andere industrieën duurzaam.

Doe mee en geef papierslib een duurzaam doel! Ga naar DBG-BioEnergy.nl

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.