Avans Plus – Onderwijsopleidingen

Opdrachtgever:
Avans Plus

Onderwerp:
Onderwijsopleidingen

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Het onderwijs is continu in beweging en jij dus ook. Lesgeven, stapels papier wegwerken en up to date blijven; Ja, als leerkracht is het hard werken!

Maar hoe hard je ook werkt, je kan nooit overal een expert in zijn. Daardoor weet je niet altijd welk onderwijsaanbod precies aansluit op de leerbehoefte van elke leerling. Maar dat is wel nodig om effectief te werken in het onderwijs. Gelukkig hoeft het niet zo te zijn.

Met een onderwijsopleiding van Avans Plus versterk je je vakkennis en leer je beter onderwijs te verzorgen, wat jouw kwaliteit en die van het onderwijs verbetert!

We kijken eerst naar je persoonlijke situatie en het doel wat jij én je school voor ogen hebben en stellen vervolgens het beste traject samen.

Tijdens de opleiding vergroten we je theoretische kennis en praktische vaardigheden waardoor je je specialiseert. Je leert bijvoorbeeld welk onderwijsaanbod- en werkvormen het beste bij leerlingen passen en hoe je je keuzes kan verantwoorden.

Theorie en praktijk sluiten zo altijd op elkaar aan en dat zorgt dat wat je leert perfect past bij je werk. Dat versterkt jouw eigen positie en de kwaliteit van je school.

Wil je weten welke opleiding bij jou past? Maak een afspraak of download de brochure!

Avans Plus, Improving Professionals

Hier de korte call-to-action, nu via een block