Avans Plus – Master of HR

Opdrachtgever:
Avans Plus

Onderwerp:
Master of HR

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Als HR professional sta je midden in de organisatie en werk je samen met  verschillende afdelingen aan diverse vraagstukken. Hierin neem je een adviserende rol als gesprekspartner van het MT aan. Je zal sterk in je schoenen moeten staan! En om gehoord te worden moet je de antwoorden op strategisch niveau kunnen onderbouwen.

Met de praktijkgerichte Master of HRM-opleiding  van Avans Plus leer je op een andere manier kijken naar organisatievraagstukken. Je staart je niet blind op één oplossing, maar focust je op verschillende aspecten die uitkomst kunnen bieden.

Tijdens de opleiding leer je vraagstukken in een breder kader te plaatsen, aan de hand van toepasbare business projects uit jouw eigen praktijk. Je leert methodisch handelen en zoekt naar oplossingen vanuit wetenschappelijke studies. Hierin neem je ook de psychologische aspecten op organisatie- en werknemer niveau mee.

Dankzij de opleiding weet je precies waar de afdelingshoofden van wakker liggen en  los je complexe en strategische vragen op. Je voert met meer zelfvertrouwen je rol in het MT uit.

Theorie en praktijk sluiten altijd op elkaar aan en dat zorgt dat wat je leert perfect aansluit bij je werk. Zo versterk je de waarde van je organisatie en jouw eigen positie binnen het bedrijf.

Wil je meer weten over de Master of HRM? Maak een afspraak of download de brochure!

Avans Plus, Improving Professionals

Hier de korte call-to-action, nu via een block