Avans Plus – Laboratoriumtechniek

Opdrachtgever:
Avans Plus

Onderwerp:
Laboratoriumtechniek

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Als laboratoriummedewerker produceer je dagelijks grote hoeveelheden data en werk je met analyseapparatuur en gevaarlijke stoffen. Ondanks dat je secuur werkt , ontstaan er soms onverwachte situaties. Op deze momenten zou je willen dat je net wat meer inzicht had om juist te kunnen handelen.

Met de praktijkgerichte Laboratoriumopleidingen van Avans Plus leer je meer over analysetechnieken, kwaliteitsborging en veiligheid bij lab werkzaamheden. Door middel van intensieve trainingen werk je aan verbreding of verdieping van je kennis en vaardigheden. Je wordt begeleid door mensen uit het werkveld, vaak in ons eigen laboratorium. Wat je leert is altijd relevant, onafhankelijk van type apparatuur en in lijn met de laatste ontwikkelingen.

Je verbetert je kwaliteitsbewustzijn en je inzicht in veiligheidsrisico’s. Hierdoor maak je minder fouten en ben je niet meer bang voor problemen. Je bent meer zelfverzekerd en ziet het als uitdaging om dingen zelf op te lossen!

Theorie en praktijk sluiten altijd op elkaar aan en dat zorgt dat wat je leert perfect aansluit bij je werk. Zo versterk je de waarde van je organisatie en jouw eigen positie binnen het bedrijf.

Wil je meer weten over de opleidingen en cursussen Laboratoriumtechniek? Maak een afspraak of download de brochure!

Avans Plus, Improving Professionals

Hier de korte call-to-action, nu via een block