Hoogheemraadschap Delfland – POV K&L

Klant:
Hoogheemraadschap Delfland

Onderwerp:
POV K&L

Stijl:
Standaard animatie

Opdracht:
Dijkprojecten met kabels en leidingen zorgen vaak voor de nodige frustratie, veel tijd en extra kosten wanneer late communicatie van dien is. Met de producten van POV Kabels & Leidingen verlaag je deze risico’s.

De uitvoering.

Om het stappenplan van POV K&L zo duidelijk mogelijk uit te leggen koos Hoogheemraadschap Delfland voor onze standaard animatie om te verspreiden via YouTube.

In het design is gekozen voor aanvullende kleuren op de huisstijlkleuren. Dit om een meer gedetailleerde en frisse indruk achter te laten op het kijkers. Omdat er veel complexe informatie verduidelijkt diende te worden, zijn figuren en situaties simpel en snel leesbaar ontworpen.

Dit alles maakt de animatie ook multifunctioneel en makkelijk om aan te passen aan verschillende advertentievormen, zoals bumpers, instream ads en pre rolls.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews