RondomWerk

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
RondomWerk

Onderwerp:
RondomWerkplaats

Stijl:
Standaard animatie – Casual stijl

Taal:
Nederlands

Opdracht:
RondomWerk is specialist op het gebied van begeleiding bij verzuim en re-integratie. In deze video leggen we uit welke voordelen het online portaal RondomWerkplaats biedt voor werknemers én werkgevers.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Verzuim, arbeidsongeschiktheid, re-integratie en loopbaanbegeleiding. Gevoelige zaken, maar o zo belangrijk. Bij RondomWerk weten we dat. Daarom doen we er alles aan om het werkgevers en hun medewerkers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zoals met onze RondomWerkplaats.

In dit beveiligde portaal kunnen medewerkers informatie en tips en tricks vinden, opdrachten uitvoeren en contact maken met hun coach. Deze stelt het persoonlijke opdrachtenpakket samen, beoordeelt de vorderingen en bepaalt welke extra hulp het verschil gaat maken. Met als resultaat: een baan die past.

Ook voor werkgevers is de RondomWerkplaats ideaal. In het portaal kunt u medewerkers gemakkelijk aanmelden, de voortgang volgen, alle documenten bekijken en de coach berichten sturen. 

Zo werken we samen naar een oplossing die goed voelt, voor werkgevers en hun medewerkers. Weten wat u in de RondomWerkplaats nog meer kunt doen? Neem vandaag nog contact met ons op.