GFK

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
GfK Panel

Onderwerp:
MyScan

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Door je lidmaatschap bij het GfK scanpanel profiteer je van je huishoudelijke aankopen middels een puntensysteem. Ook helpt de MyScan app je bij het vastleggen van je wekelijkse winkelbezoeken en aanschaf van dagelijkse producten om meer inzicht te krijgen in je huidige winkel- en koopgedrag.

De uitvoering

GfK wilde door middel van video zijn doelgroep meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe scanpanel: MyScan.

De structuur van de animatie vloeit voort uit de introducerende scéne die de kijker herinnert waarom hij/zij deelneemt aan het scanpanel en het voordeel hiervan.

Vervolgens wordt de kijker stapsgewijs meegenomen door de werking van de tool. Dit met een clean design, subtiel en toch opvallend kleurgebruik en de verwerking van het logo van GfK voor een persoonlijke twist.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Leuk! Je bent lid geworden van het GfK Scan Panel.

Je kunt voortaan punten verdienen door alle winkelbezoeken van jouw huishouden vast te leggen.

Hoe het werkt? Je hebt van ons informatie ontvangen waarmee je de Gfk MyScan app op meerdere apparaten kunt installeren en activeren. Ook wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je een winkelbezoek vastlegt. Lees deze informatie goed door voordat je begint met scannen.

In het Scan Panel gaat het om het wekelijks vastleggen van de winkelbezoeken aan onder andere supermarkten, speciaalzaken zoals een slager en bakker, maar ook drogisterijen en online winkels.

Na jouw winkelbezoek vragen wij informatie over je kassabon en enkele details van de gekochte producten. Denk hierbij aan producten die dagelijks gebruikt worden uit categorieën zoals voedingsmiddelen of bijvoorbeeld persoonlijke verzorging.

Scan de streepjescode van de producten en beantwoord enkele korte vragen. Ontbreekt de streepjescode? Doorloop dan de verschillende stappen. Ben je klaar met scannen, dan worden je aankoopgegevens automatisch veilig naar ons doorgestuurd.

Na het verwerken hiervan belonen wij je met punten. Voldoende punten gespaard? Wissel ze in bij onze CadeauShop via jouw online omgeving.

Voor meer informatie over het GFK ScanPanel kijk in de app of op je persoonlijke website. En heb je nog vragen, dan staat onze helpdesk je graag te woord.

Veel plezier met scannen!