ReaSupport – Over ReaSupport

Opdrachtgever:
ReaSupport

Onderwerp:
Over ReaSupport

Stijl:
Standaard Animatie – Casual

Taal:
Nederlands

Opdracht:
ReaSupport biedt arbeidsre-integratietrajecten voor iedereen die weer grip wil krijgen op zijn of haar werksituatie. Voor iedereen is er een geschikt trainingsprogramma. Benieuwd hoe dat precies zit? Bekijk de Casual-stijl animatie!

De uitvoering.

ReaSupport koos voor een Standaard Animatie voor de uitleg over hun bedrijf en services. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd wat het bedrijf precies doet en voor wie de services bedoelt zijn.

Met de Casual stijl zit je altijd goed! Met behulp van de karakters worden de fysiek zware beroepen, werk gerelateerde klachten én de oplossing goed visueel weergegeven. Daarnaast is de blauwe huisstijlkleur verwerkt in het design en is de rest van het kleurenpalet daarop aangepast. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Voel je je beperkt in je werk door fysieke klachten zoals rug- of schouderpijn? Lukt het door vermoeidheid niet om je bedrijf vooruit te helpen? Ben je het overzicht kwijt? Je wil natuurlijk van je klachten af én ook weer snel aan de slag. ReaSupport helpt jou weer op de been. Wij vinden samen met jou de oplossing.

Voor ons staat de mens én het werk centraal. Met een werk specifiek trainingsprogramma krijg jij weer grip op de situatie. Ons landelijk netwerk van experts spreekt jouw taal. Zij zorgen ervoor dat je je werk op een duurzame manier op kan pakken én voort kan zetten. We houden je herstel in de gaten, zodat je je blijft ontwikkelen en weer zicht hebt op de toekomst.

ReaSupport is: toegankelijk, doelgericht en bewezen effectief. Wil je meer weten over hoe ReaSupport jou kan helpen? Reasupport.nl

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.