Hoogheemraadschap Delfland – POV K&L

Klant:
Hoogheemraadschap Delfland

Onderwerp:
POV K&L

Stijl:
Standaard animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Dijkprojecten met kabels en leidingen zorgen vaak voor de nodige frustratie, veel tijd en extra kosten wanneer late communicatie van dien is. Met de producten van POV Kabels & Leidingen verlaag je deze risico’s.

De uitvoering.

Om het stappenplan van POV K&L zo duidelijk mogelijk uit te leggen koos Hoogheemraadschap Delfland voor onze standaard animatie om te verspreiden via YouTube.

In het design is gekozen voor aanvullende kleuren op de huisstijlkleuren. Dit om een meer gedetailleerde en frisse indruk achter te laten op het kijkers. Omdat er veel complexe informatie verduidelijkt diende te worden, zijn figuren en situaties simpel en snel leesbaar ontworpen.

Dit alles maakt de animatie ook multifunctioneel en makkelijk om aan te passen aan verschillende advertentievormen, zoals bumpers, instream ads en pre rolls.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Je ziet ze niet, maar in Nederland liggen duizenden kilometers kabels en leidingen. Ook in onze dijken. Dijkprojecten met kabels en leidingen zorgen vaak voor veel “gedoe”. Zo vormt late communicatie tussen de betrokken partijen voor vertraging, extra kosten en frustratie.

Met de producten van de POV Kabels & Leidingen, kunnen jij en andere betrokkenen vanaf het begin samen risico’s voorkomen.

Met kennis uit de praktijk hebben we een stappenplan ontwikkeld. Dit biedt handvatten om elkaar tijdig te vinden en zo op de cruciale momenten, de juiste stappen te nemen tijdens jouw project.

Daarnaast is er het nieuwe Veiligheidsraamwerk Kabels & Leidingen. Dit geeft je meer inzicht in het effect van kabels en leidingen op de dijkveiligheid. De methode blijft in ontwikkeling voor een bredere toepasbaarheid.

Met de producten van de POV Kabels & Leidingen kunnen we samen een toekomst creëren zonder onnodige verleggingen.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.