ASN Groep – Autoschade

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Opdrachtgever:
ASN Groep

Onderwerp:
Autoschade

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Een deukje in je auto? ASN Autoschade biedt hun dienst QuickRepair aan om tegen lage kosten, snelle en vakkundige reparatie verzorgen.

De uitvoering.

De standaard animatie van ASN Autoschade voor hun QuickRepair service begint met een herkenbare situatie voor veel kijkers: een deukje in de auto. Een veel gebruikte structuur om snel en effectief de aandacht van de kijker te pakken, zich te laten identificeren met het karaktertje en hun concentratie vast te houden met de oplossing die er na komt.

Ondanks dat er voor een standaard stijl is gekozen, in dit geval de business stijl, is er een persoonlijke draai gegeven aan de animatie door de huisstijlkleuren te verwerken in de video en het logo subtiel door de gehele video heen te laten zien.

Dit project resulteerde in een professionele video die op een luchtige manier voor de frustratie over en het hebben van autoschade een oplossing biedt. Perfect als Instream-advertentie op YouTube!

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Oeh! Ik vind mijn geparkeerde auto terug en nu zit er ineens een klein deukje in! Een beschadiging is vervelend en erg zonde van mijn auto. Ik wil dit graag gerepareerd hebben, zonder dat ik mijn auto lang moet missen.

Met Quick Repair van ASN Autoschade wordt je auto snel, vakkundig en tegen lage kosten hersteld.

Het repareren van een kleine beschadiging zoals een parkeerdeukje zonder lakschade, is specialistisch werk. Onze vakkundige medewerkers maken gebruik van de techniek ‘uitdeuken zonder spuiten’, dit zorgt ervoor dat je auto er weer als nieuw uitziet en bovendien is het erg snel. Zo is je auto klaar terwijl je wacht. Is het deukje niet groter dan een 2 euromunt? Maak dan online een Quick Repair afspraak, tegen een vaste prijs. Is het deukje groter? Geen probleem! Neem dan contact op met een medewerker van een van onze vestigingen.

Ook voor kleine deukjes ga je naar ASN Autoschade.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.