CONTENT STRATEGIE.

Video Strategiel laten maken

Het produceren van content heeft alleen nut als mensen het ook zien. Met onze specialisatie op het gebied van video marketing en advertising ontwikkelen we jouw unieke content strategie. Deze strategie is volledig afgestemd op jouw behoefte, doelstellingen én gewenste kanalen.

We kijken naar je huidige content strategie. Waar is ruimte voor verbetering, wat werkt wel en wat werkt er niet? Van rebranding, en een geheel nieuw webdesign, tot en met video’s, blogs en social posts. Alles om jouw doelgroep te bereiken met de juiste communicatie. Met een strategiesessie, de uitwerking van het content plan, of voor volledige content marketing voor maximaal rendement?

Video Strategiel laten maken

WAAROM CONTENT
STRATEGIE INZETTEN?

Video in iedere fase van de customer journey.

SEE

Het eerste contactmoment met je beoogde klant, waarin je met video de aandacht trekt en bekendheid creëert. Hierbij wordt ingespeeld op merkherkenning.

Video voor See-fase

THINK

Het tweede contactmoment met de klant, waarin zij jouw product of dienst overwegen. In deze fase stimuleer je de behoefte aan wat jij de klant biedt.

Video voor do-fase

DO

De klant is overtuigd en is klaar om over te gaan tot actie. In deze fase stimuleert video de aankoop van een product of andere conversies, zoals een offerteaanvraag.

Waarom video strategie?

  • We helpen van A tot Z; van strategie tot productie
  • Gebruik data om resultaat te verbeteren
  • Haal tot wel 5x meer uit je investering
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Gratis advies van onze experts
  • Nooit meer last-minute stressen over producties
  • Klanten beoordelen ons met een dikke 9+

Als beste beoordeeld.

logowall toerisme logowall video marketing

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HET CONTENT STRATEGIE PROCES.

Doelen bepalen

We plannen een persoonlijke strategiesessie in, waarin we kijken naar jouw doelstellingen en behoeften. In ongeveer 2 uur focussen we op jouw doelgroep en de kanalen die daarbij horen. We kijken naar je huidige strategie en hoe dit beter kan. Ook kijken we samen met jou naar de Key Performance Indicators (KPI’s) voor de lange en korte termijn. Hierna weet je precies waar jouw content de beste rol kan spelen binnen de customer journey. Na deze sessie ontvang je van ons een volledig uitgewerkt plan voor het komende jaar.

Campagne instellen

Aan de hand van jouw content strategie optimaliseren we de aanwezigheid van je online content. We kijken naar de beste kanalen en momenten om jouw content te delen en stellen campagnes in.

Verspreiden met Content Marketing

Nu beginnen we met de uitvoering van je content strategie, beter bekend als content marketing. Terwijl jij achterover leunt zorgen wij dat jouw content de juiste mensen op de juiste tijdstippen bereikt. We zorgen voor actieve monitoring van de resultaten en sturen direct bij wanneer dit nodig is.

Remarketing

Mensen die écht geïnteresseerd zijn bezoeken vaak je website, lezen het volledige artikel of bekijken de hele video. Specifiek voor deze groep zetten we extra content in. Dat zorgt ervoor dat de kijker enkel relevante content te zien krijgt en scheelt een hoop onnodig budget.