Festival Mundial

Bekijk meer bedrijfsfilms Video laten maken?

Opdrachtgever:
Festival Mundial

Onderwerp:
Aftermovie Wereldreis door de Spoorzone

Stijl:
Bedrijfsfilm

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Op het culturele Festival Mundial is vanalles te doen: er is muziek, lekker eten en bovenal een gezellige sfeer. Om dat goed over te laten komen op potentiële bezoekers van volgende edities en om bezoekers van de afgelopen edities nog even te laten nagenieten, liet Festival Mundial deze aftermovie maken.

De reeks video’s voor Festival Mundial

Festival Mundial, nu ook wel Mundial Korvel, is een cultureel festival dat al meer dan 30 jaar in Tilburg wordt gehouden. Bezoekers kunnen proeven van het eten, de muziek en gebruiken van allerlei culturen. Om een beeld te geven van de sfeer, multiculturaliteit, duurzaamheid en branded stands van het festival lieten ze een reeks bedrijfsfilms maken. Doordat het beeldmateriaal is afgestemd op het kleurrijke visuele design van Festival Mundial, krijgt de kijker meteen een vrolijk en vertrouwd gevoel. 

Groen en Duurzaam

Merkactivaties

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Ziek op vakantie gestrand met de auto en thuis stroomt het water langs de muur de babykamer in. Je denkt misschien mij overkomt dat niet. Jouw verzekering is geregeld. Maar past die nog wel bij je huidige leven?

Bij Zicht Adviseurs bekijken we elke 2 jaar samen met jou of je verzekeringspakket nog gelukkig geregeld is.

“Hoi, met Patricia. Leuk dat we elkaar weer spreken!”

Dit adviesgesprek heb je met je eigen adviseur. We bespreken wat er speelt in jouw leven en welke verzekeringen je al hebt. Sluit dat goed op elkaar aan? Misschien ben je wel te hoog te laag of zelfs dubbel verzekerd. Na het gesprek krijg je hiervan een overzichtelijk rapport.

Wij noemen dat: gelukkig geregeld.

Binnenkort bellen wij je op voor het inplannen van dit adviesgesprek.

“Bedankt voor dit fijne gesprek, ik spreek je over een tijdje!”