Sunny Cars – Onderzoek Autoverhuur

Opdrachtgever:
Sunny Cars

Onderwerp:
Onderzoek Autoverhuur

Stijl:
Standaard Infographic

Opdracht:
Onderzoek naar autoverhuur geven interessante inzichten hoe Nederlanders hun roadtrip aanpakken. Sunny Cars wilde deze informatie op een duidelijke en visuele manier weergeven en kozen voor een standaard infographic om de onderzoeksresultaten te delen.

De uitvoering.

Hoe pakt de Nederlander een roadtrip aan? Onderzoek van Sunny Cars zorgde voor belangrijke inzichten in waar Nederlanders op letten bij het huren van een auto. Om potentiële verhuurders doeltreffend en bondig voor te bereiden op hun roadtrip, deelde Sunny Cars de belangrijkste informatie in een standaard infographic.

Middels het gebruik van karakters, symbolen en een heldere indeling creëerden we een gepersonaliseerde look & feel om de cijfermatige informatie visueel te versterken en deze op een eenvoudige manier weer te geven. Op deze manier wordt de tekstuele informatie kracht bijgezet en wordt de informatie behapbaar voor de doelgroep.

De infographic is geproduceerd voor digitaal gebruik, maar heeft door het formaat een prima lay-out voor drukwerk. Hierdoor is de infographic veelzijdig in te zetten, bijvoorbeeld binnen e-mailmarketing, op belanghebbende websites of in nieuws- en blogsecties.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews