Regio Foodvalley

Infographic - Regio Foodvalley

Opdrachtgever:
Regio Foodvalley

Onderwerp:
Innovatiemonitor

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Al sinds 2018 houdt Regio Foodvalley een innovatiemonitor bij die waardevolle inzichten biedt in de ontwikkelingen van de regionale economie. Aan ons de taak om dit grote rapport vol cijfers samen te vatten in een visueel aantrekkelijke, beknopte infographic. Met deze hand-out geven delen we de belangrijkste cijfers en enthousiasmeren we mensen om het hele rapport te lezen. 

Onderzoeksresultaten in één oogopslag duidelijk

🪄 Het proces startte natuurlijk met een Magic Meeting. Hier werden de belangrijkste bevindingen uit het onderzoek besproken en schetsten we erop los.

✏️ Op basis van de schetsen gingen we aan de slag met het design, helemaal volgens het huisstijlhandboek van Regio Foodvalley.

🚀 Zodra de klant helemaal tevreden was, was de infographic klaar voor gebruik. Tijd om mensen te enthousiasmeren voor het onderzoek!

“Bij deze opdracht was het belangrijk om heel goed te kijken naar ‘Wat zeggen we nou?’. Het was een leuke uitdaging om te zorgen dat het hele onderzoek tot zijn recht komt in slechts één pagina.” – Giorgos, creative producer

Schets - Regio Foodvalley

Al ons werk voor Regio Foodvalley

Al jarenlang werken we met veel plezier aan de infographics van Regio Foodvalley. Van het uitleggen van een meerjarigplan tot het visualiseren van onderzoeksresultaten, met onze infographics maken we complexe informatie begrijpelijk.

Infographic - Uitvoering Regio Deal Foodvalley
Infographic laten maken?

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.