Yulius

Bekijk meer infographics

Opdrachtgever:
Yulius

Onderwerp:
Wat biedt Yulius?

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Yulius biedt hulp voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen om ze weer een plekje te geven om te functioneren in de ‘gewone’ wereld. Aan de hand van een infographic specificeert Yulius het werk dat zij doen.

De uitvoering

Yulius biedt een breed scala aan hulp voor kinderen, jongeren volwassenen met psychische problemen, maar hoe doen ze dat precies? Om de hamvraag te beantwoorden, koos Yulius voor een maatwerk infographic om geheel in eigen stijl visuele duidelijkheid te geven over hun diensten.

Er zijn unieke en kleurrijke karakters ontworpen om vriendelijkheid, menselijkheid en persoonlijkheid uit te stralen. Daarbij is er gekozen om gebruik te maken van aanvullende kleuren op de huisstijl om een extra frisse indruk op te wekken. Door de duidelijke structuur van de infographic en de graphics worden de diensten van Yulius zowel tekstueel als visueel verduidelijkt in dit dynamische design.

Gewoonlijk wordt een staand formaat gekozen voor infographics, omdat deze vaak online worden ingezet. Op die manier zijn automatisch mobielvriendelijk en geschikt voor een website of in een nieuwsbrief. Yulius koos echter voor een liggend formaat, dat weer perfect is als printwerk.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.