STSN – Route TSC

Opdrachtgever:
STSN (Stichting Tubereuze Sclerosis Nederland)

Onderwerp:
Route TSC

Stijl:
Interactieve Infographic

Opdracht:
STSN wilde graag één platform met informatie over alle symptomen van TSC (Tubereuze Sclerose Complex) in verschillende levensfases. Dat is gelukt met deze interactieve infographic in de vorm van een stappenplan! Bekijk de interactieve infographic hier 👉 Route TSC 

De uitvoering.

Stichting Tubereuze Sclerosis Nederland is er voor iedereen die meer wil weten over de aandoening TSC (Tubereuze Sclerose Complex). De stichting biedt naast informatie ook een communicatieplatform voor mensen met TSC, hun ouders of verzorgers, hulpverleners en andere betrokkenen. Het doel? Een optimale kwaliteit van leven en zorg voor mensen met TSC!

De interactieve infographic dient als handig hulpmiddel bij het zoeken naar informatie over de verschillende symptomen van TSC. Er is een routekaart ontworpen die per levensfase aangeeft welke mogelijke symptomen tot uiting kunnen komen bij iemand met TSC. Wanneer je op een symptoom klikt verschijnt er een pop-up met daarin een korte omschrijving en links naar aanvullende informatie. Daarnaast kunnen bezoekers van de website direct doorklikken naar de gespreksgroepen per leeftijdscategorie. Bekijk de interactieve infograpic zelf 👉 Route TSC.