PDZ Uitzendbureau – Waarvindikwerk.nl

Opdrachtgever:
PDZ Uitzendbureau

Onderwerp:
Verbinden op de arbeidsmarkt

Stijl:
Standaard Infographic

Opdracht:
PDZ uitzendbureau geeft tips & tricks over het makkelijker vinden van werk met behulp van een duidelijke en gedetailleerde infographic.

De uitvoering.

Om werkzoekenden te helpen met hun ‘employer branding’ deelt PDZ uitzendbureau de veelzijdigheid en pluspunten van hun diensten in een overzichtelijke standaard infographic.

Ondanks dat er voor een standaard stijl is gekozen met vaste karakters en iconen, is er toch een persoonlijke twist gegeven aan de infographic doordat er gebruik is gemaakt van de huisstijlkleuren en -elementen van PDZ.

Daarbij is door middel van een gedetailleerd design een goedgevulde en overzichtelijke infographic tot stand gekomen. Hierbij is de vele informatie door de figuren en de situaties gevisualiseerd, zodat echt alleen de kernpunten tekstueel worden weergegeven.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews