NL Sport – Kies jij voor innovatie?!

Opdrachtgever:

Taner Kahraman | Universiteit van Utrecht

Onderwerp:
Innoveren bij sportbonden

Stijl:
Standaard Infographic

Opdracht:
Taner Kahraman verdiepte zich middels een afstudeeronderzoek in het verloop van innovatieve ontwikkelingen binnen sportbonden en koos voor een unieke infographic om zijn belangrijkste bevindingen openbaar te maken!

De uitvoering.

Om naar Nederlandse sportbonden deze belangrijke informatie over de (rand)voorwaarden voor nieuwe en innovatieve ontwikkelingen te communiceren, is er gekozen voor een standaard infographic.

Er is gekozen voor een standaard stijl, maar toch is er een persoonlijke draai aan het design gegeven door een eigen kleurcombinatie te ontwikkelen en karakters te personaliseren.

Ondanks dat de infographic veel tekst bevat, is er door de kleurcombinate, toevoeging van karakters, achtergrond en verschillende tekstvlakken een duidelijk en visueel informatieoverzicht gecreëerd dat ideaal geuit kan worden via mail, op websites en via drukwerk.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews