Mondiaal FNV – Wat Doen Wij?

Opdrachtgever:
Mondiaal FNV

Onderwerp:
Wat doen wij?

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
Tussen de 60 en 75 miljoen mensen werken wereldwijd in de kledingindustrie en vaak onder de meest barre omstandigheden. Mondiaal FNV werkt daarom met lokale partners aan betere arbeidsomstandigheden.

De uitvoering.

Hoewel het geen geheim is dat veel kleding en voedingsstoffen in verschrikkelijke omstandigheden worden geproduceerd, hebben we dit niet altijd door als we een koekje eten of ons favoriete shirt uit de kast trekken. Daarom wilde Mondiaal FNV met deze maatwerk animatie meer bewustzijn creëren over de herkomst van dit soort producten en duistere wereld die er soms achter schuilgaat.

Middels een specifieke stijl van de karakters en donkere kleurpaletten straalt het begin van de animatie bewust een grimmige impressie uit om het onderwerp te benadrukken. In combinatie van professioneel sounddesign wordt een passende sfeer gecreëerd, die later in de video verandert in een positievere variant.

Om bewustzijn bij de doelgroep te stimuleren en de juiste mensen aan te spreken, wordt de animatie op strategische wijze gedeeld via diverse online kanalen.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews