Mondiaal FNV – Sociale Dialoog

Opdrachtgever:
Mondiaal FNV

Onderwerp:
Sociale Dialoog

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Keurmerken: je vindt ze tegenwoordig op ieder product. Toch zijn in veel landen lage lonen, slechte werkomstandigheden en arbeidsconflicten voor werknemers een dagelijkse realiteit. Keurmerken zijn een middel ter verbetering. Maar er is meer nodig.

Door het bevorderen van een Sociale Dialoog, zet Mondiaal FNV veranderingen in gang. Een duurzame oplossing door werkgevers en vakbonden regelmatig met elkaar aan tafel te krijgen. Om tegengestelde belangen te overbruggen en samen tot oplossingen te komen.

Is het zo simpel? Nee, een sociale dialoog kost tijd. Werknemers moeten zich kunnen organiseren, het vraagt om wederzijds vertrouwen én de wil om er samen uit te komen. Mondiaal FNV traint vakbonden, stemt af met werkgevers en bemiddeld.

Het resultaat? Hogere lonen en beter werk voor werknemers. Maar ook een hogere productiviteit en minder conflicten voor werkgevers.

De Sociale Dialoog gaat verder dan een keurmerk. Advies en informatie hierover vind je op monidaalfnv.nl

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews