Maritime Technology – Green Solutions

Opdrachtgever:
Maritime Technology

Onderwerp:
Green Solutions

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Maritime Technology communiceert de belangrijkste voordelen van zijn groene oplossing voor windenergie op het water in een maatwerk infographic.

De uitvoering.

Het unieke aan deze infographic is dat de achtergrond geïnspireerd is op de windmolenparken. De achtergrond omvat in feite de gehele infographic; een feature dat steeds vaker voorbijkomt in authentieke infographic designs. Zo worden de informatiestukken verwerkt in een algehele weergave, die tevens zorgt voor een heldere beeldvorming bij lezers over hoe de windmolens op water in zijn werk gaan.

Met Engels als voertaal van de infographic is de infographic internationaal in te zetten en voor een breed publiek begrijpbaar, met name in de specifieke branche van Maritime Technology. Daarnaast draagt het formaat bij aan de veelzijdige bruikbaarheid voor online en offline doeleinden.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews