Videoproductie inzetten.

Corporate Video laten maken

Op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in effectieve videoproductie? Cooler Media heeft al ruim 8 jaar ervaring in videoproductie voor animaties en uitlegfilms. Met een video kun je kort en krachtig je boodschap uitleggen en een bepaalde sfeer meegeven.

Door het combineren van videoproductie met video marketing bereik je precies de juiste doelgroep en behaal je een maximaal resultaat. Onze experts adviseren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM VIDEOPRODUCTIE
INZETTEN?

Klanten beoordelen ons.

HET VIDEOPRODUCTIEPROCES.

Script

In een zogehete ‘Magic Meeting’ van ongeveer 3 tot 4 uur vertalen we direct jouw verhaal naar een eerste versie van het script. Ook maken we een shotlist. Zo heb je aan het eind van de meeting een indruk van hoe jouw video eruit zal zien.

Productie

Na de Magic Meeting werken we gelijk het script uit. Met jouw goedkeuring gaat de filmcrew op geplande draaidagen beeldmateriaal verzamelen voor jouw ultieme video! We filmen alles wat jouw verhaal versterkt om jouw bedrijf, product of dienst in het zonnetje te zetten.

Post-productie

Wanneer het beeldmateriaal is verzameld gaan onze editors aan de gang met de montage van jouw video. We creëren de ultieme sfeer een filmisch effect door gebruik te maken van geavanceerde technieken. Tijdens de montage wordt onder andere kleurcorrectie en sounddesign toegevoegd. Wanneer jij helemaal tevreden bent met resultaat, is het tijd om jouw video onder mensheid te brengen!

Verspreiding

Je bent in het bezit van een toffe video á la Cooler Media! Tijd voor publicatie! Met onze video marketing technieken helpen we je in deze optionele fase de video overal te verspreiden op het meest geschikte moment voor jouw gewenste doelgroep.