Sunny Cars

Bekijk meer infographics

Opdrachtgever:
Sunny Cars

Onderwerp:
Onderzoek Autoverhuur

Stijl:
Standaard Infographic

Opdracht:
Onderzoek naar autoverhuur geven interessante inzichten hoe Nederlanders hun roadtrip aanpakken. Sunny Cars wilde deze informatie op een duidelijke en visuele manier weergeven en kozen voor een standaard infographic om de onderzoeksresultaten te delen.

De uitvoering

Hoe pakt de Nederlander een roadtrip aan? Onderzoek van Sunny Cars zorgde voor belangrijke inzichten in waar Nederlanders op letten bij het huren van een auto. Om potentiële verhuurders doeltreffend en bondig voor te bereiden op hun roadtrip, deelde Sunny Cars de belangrijkste informatie in een standaard infographic.

Middels het gebruik van karakters, symbolen en een heldere indeling creëerden we een gepersonaliseerde look & feel om de cijfermatige informatie visueel te versterken en deze op een eenvoudige manier weer te geven. Op deze manier wordt de tekstuele informatie kracht bijgezet en wordt de informatie behapbaar voor de doelgroep.

De infographic is geproduceerd voor digitaal gebruik, maar heeft door het formaat een prima lay-out voor drukwerk. Hierdoor is de infographic veelzijdig in te zetten, bijvoorbeeld binnen e-mailmarketing, op belanghebbende websites of in nieuws- en blogsecties.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.