BumperAdvertentie.

Cartoon laten maken

Met het adverteren op YouTube kan jouw doelgroep specifiek worden getarget, en dat is nodig als je je bedenkt dat er ieder uur 300 uur aan video content wordt geüpload op het platform. YouTube advertenties inzetten is dan ook bijna onvermijdelijk om onder de aandacht te blijven. En met bumberadvertenties doe je dit snel, doelgericht én effectief.

Een bumberadvertentie inzetten binnen jouw YouTube campagne? Daar helpen we je graag bij. Bij Cooler Media houden wij ons jaren al bezig met het creëren en inzetten van online video advertenties. Daarom weten wij precies hoe er effectief geadverteerd kan worden met jouw video, met name op YouTube.

Animatie laten maken

WAAROM EEN ANIMATIE
LATEN MAKEN?

Klanten beoordelen ons.

Het productieproces.

Doelen bepalen

Wanneer je besluit bumberadvertenties in te zetten binnen een campagne, die wij mogen dirigeren, beginnen we met een persoonlijke strategiesessie. In deze 2-uur durende meeting, stellen wij voor iedere fase van het See-Think-Do-Care model Key Performance Indicators (KPI’s) op voor zowel lange als korte termijn.

Campagne instellen

Nadat je KPI’s zijn vastgesteld werken wij aan je video strategie plan. Zodra dit akkoord is, je YouTube-kanaal geoptimaliseerd is en de video’s geüpload zijn met maximale kwaliteit, is alles ready to go om online te gaan!

Verspreiden

Let’s go! We begeleiden jouw doelgroep door elke fase van het See-Think-Do-Care model met jouw video’s!

Remarketing

Ons doel is om jouw doelgroep precies op het juiste moment te bereiken met de juiste boodschap. Hiervoor zetten we specifieke content in op basis van de interesses van jouw publiek door middel van remarketing. Deze stap valt samen met de Think- en Do-fase van het model.