real estate video

Real estate video | Inspiration

Heb je altijd al even binnen willen kijken in de echte miljonairs huizen? Dan hebben we deze week leuke inspiratie voor jou, namelijk de real estate video! Wij hebben de vijf beste real estate video’s onder elkaar gezet. Neem een kijkje in deze grote appartementen en villa’s verspreid over de hele wereld.

Hotel & Homes South Beach

Kijk de real estate video van South Beach Miami voor de meest mooie penthouses! De luxueuze stijl van Miami komt in deze video goed naar voren samen met het prachtige uitzicht over de zee. Je zou er zo in kunnen springen vanaf je balkon…

Partners trust

Partners trust weet een real estate video erg goed neer te zetten. In deze video maken zij gebruik van storytelling in combinatie met onderliggende muziek. Samen met de beelden van het huis komt het op een luxe manier naar voren.

A Full Life | A living Portrait of Hurlingham

In deze video wordt op een unieke manier een prachtig huis weergegeven. Het verhaal gaat over het leven van een persoon in het huis waar ze is geboren. Zou jij ook in dit prachtige landhuis kunnen wonen?

Lanikai Hillside Estate | Hawaii

Ook in Hawaii hebben ze de meest prachtige villa’s. Zo ook de villa van Lanikai Hillside Estate. De real estate video geeft de luxe goed weer. Wederom heeft dit huis een geweldige uitzicht op de azuurblauwe oceaan en zijn kleine eilandjes. Het is net alsof je altijd op vakantie bent… Leuk feitje: ze hebben er twee jaar over gedaan om dit huis te bouwen.

Luke Mori Real Estate

In de real estate video van Luke Mori Real Estate komen verschillende huizen naar voren. In de prachtige natuur, midden in een bos, staan meerdere (grote) huizen. Het is net of je tussen de beren slaapt…

En nu aan de slag met real estate video!

Heb je na het zien van deze real estate video’s zin om er zelf mee aan de slag te gaan? Laat ons je helpen om de tofste videocontent in te zetten!

Tags: