webwinkel vakdagen

Cooler Media op de WebWinkel Vakdagen 2014

Op woensdag 22 en donderdag 23 januari zullen de Webwinkel Vakdagen weer plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht. Met scherpe promoties en nieuwe producten verwacht Cooler Media ook dit jaar de beurs weer tot een succes te brengen.

Wij zullen te vinden zijn op stand C07, rechts achterin de zaal. Onze salesdames zullen klaar staan om alle vragen te beantwoorden. Ze demonstreren je graag de kracht van onze uitleganimaties en infographics. Cooler Media presenteert dit jaar ook haar nieuwste product: de Loyalty Video. Tijdens de beurs bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om een volledig gepersonaliseerde video te ontvangen! Wij horen graag jou mening.

pepernoten animatie

Om een bezoek aan Cooler Media op de WWV nog interessanter te maken, hebben wij een aantrekkelijke beursaanbieding gemaakt. Voor elke bezoeker die op de beurs zijn gegevens achterlaat, geldt een speciaal instaptarief. Grijp dus je kans op de WWV ’14 en profiteer van fikse kortingen!

De Webwinkel Vakdagen  is de belangrijkste e-commerce vakbeurs van de Benelux en biedt een ruim overzicht aan oplossingen die bijdragen aan het starten en onderhouden van een webshop. Er zullen vele sessies plaatsvinden waar diverse thema’s, interessante cases en praktische tips worden besproken. Cooler Media zal hier zoveel mogelijk informatie en inspiratie op doen en zal bovendien één van de ruim 250 exposanten zijn met een eigen stand op de beursvloer.

Ook komen?

De toegang voor de beurs is gratis en vereist alleen een aanmelding. Tot ziens op de WWV `14!

Cooler Media is geboren in het brein van Sven Cooler en later opgericht in 2011. We zijn gespecialiseerd in het versimpelen, versterken en verspreiden van jouw boodschap op het internet. We combineren kunst, technologie en marketing en creëren interactie tussen merken en mensen. Onze unieke kennis van video-marketing maakt het mogelijk om het juiste publiek te vinden voor de uitleganimaties en infographics die we maken. Een energiek, creatief en flexibel team van freelancers en fulltimers staat klaar om de interactie tussen jouw klanten en merk te vergroten. We zijn idee-gedreven en werken vanuit een overkoepelende strategie. We leveren niet zomaar een uitleganimatie of infographic maar helpen je met het behalen van maximaal rendement. Dat is goed voor jou en goed voor ons.