Video advertising.

Video Marketing laten maken

Heb je een assortiment aan video’s, maar haal je nog niet het gewenste resultaat ermee? Dan is video advertising misschien wat voor jou. Cooler Media helpt je hierbij. Sinds 2011 maken wij complexe zaken begrijpelijk door middel van video. Daarnaast beschikken wij de benodigde kennis over video marking. Daarmee helpen wij jou met de meest effectieve video advertising voor jouw video’s!

Met video advertising zorgen wij ervoor dat jouw video bij de juiste doelgroep terecht op precies het goede moment. Zo halen we het maximale uit je video! Onze uitlegexperts helpen je geheel vrijblijvend op weg.

Video Marketing laten maken

WAAROM VIDEO ADVERTISING
INZETTEN?

Video in iedere fase van de customer journey.

SEE

Het eerste contactmoment met je beoogde klant, waarin je met video de aandacht trekt en bekendheid creëert. Hierbij wordt ingespeeld op merkherkenning.

Video voor See-fase

THINK

Het tweede contactmoment met de klant, waarin zij jouw product of dienst overwegen. In deze fase stimuleer je de behoefte aan wat jij de klant biedt.

Video voor do-fase

DO

De klant is overtuigd en is klaar om over te gaan tot actie. In deze fase stimuleert video de aankoop van een product of andere conversies, zoals een offerteaanvraag.

H2O Marine.

Client review | H2O Marine

“Cooler Media komt heel snel tot de kern in een korte video en biedt ondersteuning en advies bij het inzetten van de video.”

25.000 views in korte tijd en relevante leads via YouTube. Door de juiste video strategie behaalden H2O Marine & Cooler Media samen een geweldig resultaat. Lukas van de Water (ondernemer) legt uit waarom video zo effectief kan zijn.

Als beste beoordeeld.

logowall video marketing

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HET VIDEO ADVERTISING PROCES.

Doelen bepalen

Voor we beginnen met video advertising bepalen we in een strategiesessie wat jouw doelen zijn. In ongeveer twee uur stellen wij gerichte vragen, zodat we samen elke fase binnen het See-Think-Do-Care model van Google uitwerken op basis van concrete Key Performance Indicators (KPI’s). Dit doen we zowel voor de lange als korte termijn.

Campagne instellen

We zorgen ervoor dat alles ready to go is. Je YouTube-kanaal is geoptimaliseerd, de video’s zijn geüpload met maximale kwaliteit en de video advertising campagne is opgezet. And off we go!

Verspreiden

We begeleiden jouw doelgroep gestructureerd door elke fase van het See-Think-Do-Care model. Op deze manier worden de juiste video’s getoond aan je klanten op precies het goede moment. Zo voorzie jij hen altijd van de meest relevante informatie voor de specifieke fase waarin zij zich bevinden.

Analyseren

We geven maandelijks een update of de Key Perfomance Indicators behaald zijn. Dit doen we aan de hand van een infographic rapportage. Met dit overzicht krijg jij precies inzicht in het succes van jouw video advertisement.