Promotie filmpjes | Inspiration

Het promotiefilmpje is dé pitch van je bedrijf of project. Wil jij inspiratie op doen? Dan hebben wij speciaal voor jou een lijst met de meest grappig een leuke promotiefilmpjes van de afgelopen tijd. Bekijk ze hieronder.

Animalia Amsterdam

Isabelle Rosendaal vertelt in dit schattige promotiefilmpje haar verhaal kort en krachtig. Er wordt hier op een grappige manier gebruik gemaakt van dieren om het doel over te brengen. Moet jij ook zo glimlachen van de slak en de mopshond?

Starbucks | A Year of Good

Starbucks! Iedereen kent de Amerikaanse koffie keten wel. In deze nieuwjaar video wordt alle positiviteit, liefdadigheid en vriendelijkheid van klanten en medewerkers gevierd. Een video die echt gevoelens losmaakt.

Student en Stad | Leiden

Dit is een promotiefilmpje die is gemaakt door een internationale student. Anna Carey heeft hiermee de filmwedstrijd Student en Stad gewonnen voor Leiden. Hierin wordt op een speelse wijze de stad en de universiteit overgebracht.

Google assistant : A million made easier

Je kent het vast wel: tientallen dingen in je hoofd die je nog moet doen of wilt doen. Google heeft daarop de Google Assistent bedacht. In het promotiefilmpje worden herkenbare gedachtes van vele mensen naar voren gebracht op een grappige manier. Herken jij jezelf er ook in?

“So Yeah, We Tried Slack…”

Benieuwd hoe wij met ons team intern communiceren bij Cooler Media? Wij gebruiken de communicatie-app Slack. Voor deze app is een promotiefilmpje gemaakt op een leuke manier. Ze gebruiken humor en het voelt als een comedyserie. Bekijk hieronder hoe Slack wordt gebruikt.

Heb jij het inzetten van video al overwogen? Wij van Cooler Media staan voor je klaar om een opvallende promotiefilm te maken. Neem vandaag nog contact met ons op.

Tags: