Promotiefilmpje laten maken.

Corporate Video laten maken

Wil je een promotiefilmpje laten maken? Dan ben je bij Cooler Media aan het goede adres! Sinds 2011 specialiseren wij ons in het maken van duidelijke, unieke uitlegfilms. Een promotiefilmpje is het perfecte middel om je product, dienst of bedrijf in de spotlights te zetten. Met een combinatie van beeld, geluid, tekst en soms ook animatie vertellen wij jouw unieke verhaal.  

Wil je meer te weten over Cooler Media promotiefilmpjes? Vraag het vrijblijvend aan een van onze uitlegexperts!

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN PROMOTIE-
FILMPJE LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Klanten beoordelen ons.

HET PROMOTIEFILMPJE PRODUCTIEPROCES.

Script

Let the magic happen! Daar wordt voor gezorgd tijdens een ‘Magic Meeting’. Tijdens deze persoonlijke sessie proberen wij jouw idee zo goed mogelijk in kaart te brengen. We bespreken wat jij precies wilt in je promotiefilmpje. Zo krijgen we samen scherp wat je in je promotiefilmpje wilt communiceren en welke doelen je hiermee bereikt. Vervolgens transformeren wij je verhaal ter plekke in een script. 

Productie

Ben je tevreden met het script? Cool! Dan plannen we de draaidag in. Vervolgens gaat de filmcrew naar de gewenste locatie. Op deze dag filmen we al het beeldmateriaal dat nodig is voor jouw promotiefilmpje. Als we genoeg beelden hebben verzameld, gaan we aan de slag met de post-productie.

Post-Productie

Zorgvuldig wordt uit al het beeldmateriaal een selectie gemaakt van de beste beelden. Met behulp van diverse professionele bewerkingstechnieken geven wij jouw promotiefilmpje een filmisch effect. Er wordt onder andere kleurcorrectie toegepast en sounddesign. Pas wanneer jij tevreden bent met resultaat, leveren wij de promotiefilm op!

Verspreiding

Jouw promotiefilmpje is klaar om de wijde wereld in te trekken. Ook hierbij staan wij voor je klaar. Meer leads genereren, een hogere conversion rate of meer views op je video? Wij zorgen dat jij je videodoelen behaalt met een uitgebreid video strategie plan. Deze optionele fase is ideaal als je nog niet hebt nagedacht over de strategische inzet van je video’s. Raadpleeg onze video marketing expert Sabine en krijg vrijblijvend advies!