Promotiefilm maken.

Corporate Video laten maken

Wil je ervoor zorgen dat je product, bedrijf of dienst opvalt bij je doelgroep? Laat dan een promotiefilm maken! Met een professionele promotiefilm versterk jij je marketingcampagne. Video valt op én je boodschap wordt beter onthouden dan wanneer men deze leest. Bovendien zijn we na het kijken van een video eerder geneigd om over te gaan tot actie, bijvoorbeeld een aankoop of het bezoeken van een website.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan contact op met een van onze uitlegexperts.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN PROMOTIEFILM
MAKEN?

pijl omhoog

Klanten beoordelen ons.

HET PROMOTIEFILM PRODUCTIEPROCES.

Script

Gedurende een persoonlijke sessie, oftewel ‘Magic Meeting’, achterhalen we zo goed mogelijk wat jouw wensen en ideeën zijn voor het laten maken van een promotiefilm. Tijdens deze ontmoeting toveren wij jouw concept of idee om in een script. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat de kernboodschap van je promotiefilm is en hoe deze optimaal gecommuniceerd kan worden. Hierna gaan we aan de slag met de uitwerking jouw script!   

Productie

Zodra je tevreden bent met het script, plannen we de draaidag(en) in. Vervolgens gaat onze filmcrew naar de gewenste locatie. Op deze dag(en) filmen onze experts al het benodigde beeldmateriaal voor jouw ultieme promotiefilm! Je kunt ook gave (drone) foto’s laten maken voor bijvoorbeeld de thumbnail van je promotiefilm. 

Post-Productie

Nu we het beeldmateriaal hebben verzameld, wordt het tijd om een zorgvuldige selectie te maken van de geschoten beelden. Daarna zorgen we met behulp van diverse geavanceerde technieken dat jouw promotiefilm een filmisch effect krijgt. Van kleurcorrectie tot het ontwerpen van indrukwekkend sounddesign, al het benodigde wordt in deze fase toegevoegd. Nadat we de perfecte sfeer hebben gecreëerd, is jouw promotiefilm klaar om jouw doelgroep omver te blazen! 

Verspreiding

Meer views, hogere conversion rate, lagere bounce rate, meer engagement en nóg meer websitebezoekers… alles kan met jouw promotefilm! Om de inzet van je video succesvol te maken, helpt Cooler Media je graag. We hebben namelijk alle kennis en ervaring in huis voor strategische video marketing. In deze optionele fase verspreiden we jouw dronevideo onder de juiste doelgroep via de meest geschikte kanalen.