Ciratum

Bekijk meer video's

Opdrachtgever:
Ciratum

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Bedrijfsfilm

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Ciratum is een consultancy bureau gespecialiseerd in vraagstukken uit de energie-, water- en telecomsector. Het bureau communiceert zijn kernwaarden en werkwijze op een sfeervolle manier naar de buitenwereld.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Ben jij opzoek naar een procesverbeteraar, projectleider of full stack IT developer? Ciratum vergroot het succes van jouw organisatie!

Wij zijn experts in het oplossen van uitdagingen in de energie-, water- en telecomsector. Onze consultants gaan op zoek naar de kern van de uitdagingen waar jij tegen aanloopt. Op basis daarvan geven we je concrete adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

We  geloven in snel handelen en een kort en duidelijk plan van aanpak. Wij zijn onderdeel van jouw organisatie en door nauw samen te werken boeken we meetbaar resultaat. Na afloop van het traject dragen wij alles netjes over zodat jij op eigen kracht verder kunt. Problemen oplossen zit in ons DNA. Wij voelen ons verantwoordelijk en gaan daarom graag samen met jou de uitdaging aan.

Wil je weten hoe wij het succes van jouw organisatie kunnen vergroten? Ga dan naar Ciratum.nl en neem contact met ons op!