ONLINE VIDEO MARKETING.

Video Marketing laten maken

Wil jij gebruikmaken van online video marketing voor de video of animatie die je hebt laten maken? Cooler Media biedt naast het maken van animaties, uitlegvideo’s en infographics, ook de dienst aan om video marketing uit handen te nemen. Bij online video marketing wordt er gebruikgemaakt van twee internetmarketing methodes. Namelijk Search Engine Optimization en Search Engine Advertising.

Wil jij je online video marketing door ons laten regelen? Onze uitlegexperts adviseren je vrijblijvend over de mogelijkheden.

Video Marketing laten maken

WAAROM ONLINE VIDEO
MARKETING INZETTEN?

pijl omhoog

Video in iedere fase van de customer journey.

VVV See bumper

SEE

Het eerste contactmoment met je beoogde klant, waarin je met video de aandacht trekt en bekendheid creëert. Hierbij wordt ingespeeld op merkherkenning.

Video voor See-fase

THINK

Het tweede contactmoment met de klant, waarin zij jouw product of dienst overwegen. In deze fase stimuleer je de behoefte aan wat jij de klant biedt.

Video voor do-fase

DO

De klant is overtuigd en is klaar om over te gaan tot actie. In deze fase stimuleert video de aankoop van een product of andere conversies, zoals een offerteaanvraag.

H2O marine thumbnail

Client review | H2O Marine

“Cooler Media komt heel snel tot de kern in een korte video en biedt ondersteuning en advies bij het inzetten van de video.”

25.000 views in korte tijd en relevante leads via YouTube. Door de juiste video strategie behaalden H2O Marine & Cooler Media samen een geweldig resultaat. Lukas van de Water (ondernemer) legt uit waarom video zo effectief kan zijn.

beoordeeld met een 9+

Als beste beoordeeld.

logowall toerisme logowall video marketing

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HET ONLINE VIDEO MARKETING PROCES.

DOELEN BEPALEN

We beginnen met een persoonlijke strategiesessie, waarin we samen bespreken waarvoor je je video’s wilt inzetten, voor wie en hoe dit op de meest effectieve wijze kan. Er worden concrete doelen (Key Performance Indicators) opgesteld voor iedere fase van Google’s See-Think-Do-Care model. Oftewel, in de eeste fase leggen we de grondslag voor jouw video strategie!

CAMPAGNE INSTELLEN

Op basis van de specifieke doelen die we gedurende de strategiesessie hebben geformuleerd, stellen we jouw videocampagne op. Alles wordt klaargezet voor verspreiding. Van het optimaliseren van jouw YouTube-kanaal tot het uploaden van alle video’s in maximale kwaliteit.

VERSPREIDING MET VIDEO MARKETING

Vanaf het moment alles ready to go is, kunnen we écht aan de slag! Met de Key Performance Indicators (KPI’s) in het achterhoofd en de voorafopgestelde campagen, begeleiden we jouw doelgroep gestructureerd door iedere fase van het See-Think-Do-Care model.

ANALYSEREN

Maandelijks ontvang jij een update of de KPI’s behaald zijn. Dit doen we aan de hand van een infographic rapportage. Zo heb je direct een duidelijk ovezicht van de resultaten van jouw online video marketing. Met dit inzicht kunnen we bepalen of er aanpassingen aan de campagne mogen worden gedaan, of dat we geheel op de juiste weg zitten.