Case Studies.

Lees verschillende cases van onze Cooler Clients en leer hoe onze diensten ook jouw business kunnen laten groeien.

cooler media logo case

COOLER MEDIA LOGO UPDATE 2021

Net als mensen, veranderen merken ook naarmate ze ouder worden. Zo ook het uiterlijk. Daarom begon het na een compleet nieuwe huisstijl en een rebranding van de website ook te kriebelen ons logo onder de loep te nemen. Bekijk hier wat we gedaan hebben!

Nowy Styl | Case Study

De ingrediënten voor een Cooler-animatie zijn simpel: passiecreativiteit en duidelijkheid. Iets minder simpel is het proces dat achter zo’n animatie schuilgaat. Achter de meest kleine details, zit een bulk aan werk, een hoop techniek en een goed-doordachte stijlontwikkeling. Onze Technical Animator James geeft je een kijkje achter de schermen.

Fleur Loef | Auxilium Offshore B.V.

Auxilium Offshore B.V. daagde ons uit om een uitleganimatie te maken, waarin de missie van het bedrijf en hun service wordt uitgelegd. In deze video zie je hoe zij het hele proces van idee tot de uiteindelijke animatie hebben ervaren.

Provincie Flevoland | Case Study

Steeds vaker krijgen we de vraag hoe wij onze uitleganimaties eigenlijk produceren. In deze Case Study nemen we je stap voor stap mee door het productieproces aan de hand van een van onze super coole klanten: Provincie Flevoland!

Jeroen Helders | Royal Cosun

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet. Bekijk hier hoe zij de samenwerking voor een van de animaties hebben beleefd.

Fietsenwinkel.nl Case Study

Stel, je bent op zoek naar een nieuwe fiets. Je zoekt online naar de fiets die voldoet aan jouw wensen. Grote kans dat je bij een van onze klanten, Fietsenwinkel.nl, terechtkomt. Met haar ruime assortiment aan fietsen (meer dan 2000 (!)), uitstekende service, deskundig en persoonlijk advies is Fietsenwinkel.nl op dit moment de grootste fietsenwinkel van Nederland. Fietsenwinkel vroeg Cooler Media hoe zij hun keuzehulp nóg beter konden maken. Wil je weten hoe? Lees de Case Study!

Lukas van de Water | H2O Marine

25.000 views in korte tijd en relevante leads via YouTube. Door de juiste video strategie behaalden H2O Marine & Cooler Media samen een geweldig resultaat. Lukas van de Water (ondernemer) legt uit waarom video zo effectief kan zijn.

case study de unie

De Unie | Case Study

Ieder verhaal is uniek, zo ook het verhaal van De Unie. Gewapend met laptop, tekenblok en taart (*) betraden wij het gebouw van De Unie. In het kantoor heerst een bepaald soort rust die meteen voelbaar is. Dit terwijl de mensen van De Unie zich dagelijks met veel passie en energie inzetten voor werknemers in Nederland.

Floor Bökkerink | Prinses Beatrix Spierfonds

Voor het Prinses Beatrix Spierfonds maakten wij een jaarverslag waarin de belangrijkste cijfers gecommuniceerd worden. Daarnaast zetten zij de animatie ook voor andere promotionele doeleinden in. In deze video vertellen ze er meer over.

Life Fitness | Case Study

Hoe wij precies een infographic voor je maken, kunnen we het beste uitleggen aan de hand van één van onze klanten. Life Fitness ontwikkelt innovatieve fitnessproducten en helpt mensen om een gezond en actief leven te leiden. Lees hier hoe wij zowel een animatie als infographic voor ze maakten!

Lees 175+ reviews op the Feedback Company.