Case Studies.

Lees verschillende cases van onze Cooler Clients en leer hoe onze diensten ook jouw business kunnen laten groeien.

Yenlo | Case Study

Begin 2020 stond Yenlo voor een grote uitdaging: het zo snel mogelijk operationeel maken van een digitaal platform ter ondersteuning van de datastroom voor de Europese CoronaCheck app. Wij kregen de taak om een vette animatievideo te maken die Yenlo helpt uit te leggen hoe zij dit gedaan hebben. En juist in deze case leggen we jou uit hoe wij deze animatie gemaakt hebben. Lees snel verder!

Thumbnail - case study Yenlo
Brandweer case study

Brandweer.nl | Case Study

Wij hebben met brandweer.nl meegedacht hoe we details van het brandweervak visueel kunnen weergeven. Echt gezien vanuit de brandweerprofessionals en dus letterlijk: ‘Door het oog van de brandweer’. Van vijf incidenten wordt onder meer een aantal uitdagingen, het betrokken team en (specialistisch) materieel getoond. We ontwikkelden het volledige design voor een gloednieuw online platform.

Breast Care Foundation | Case Study

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Bij mannen is dit 1 op de 100. De grootste kans op genezing is wanneer het in een vroeg stadium wordt ontdekt. Hierbij is een regelmatige borstcheck van (levens)belang. Daarom schoot Cooler Media de Stichting Breast Care Foundation (BCF) te hulp bij het creëren van een duidelijke uitleg over hoe je borstonderzoek doet bij jezelf en welke symptomen je kunt herkennen.

BCF Case Study image
cooler media logo case

COOLER MEDIA LOGO UPDATE 2021

Net als mensen, veranderen merken ook naarmate ze ouder worden. Zo ook het uiterlijk. Daarom begon het na een compleet nieuwe huisstijl en een rebranding van de website ook te kriebelen ons logo onder de loep te nemen. Bekijk hier wat we gedaan hebben!

Nowy Styl | Case Study

De ingrediënten voor een Cooler-animatie zijn simpel: passiecreativiteit en duidelijkheid. Iets minder simpel is het proces dat achter zo’n animatie schuilgaat. Achter de meest kleine details, zit een bulk aan werk, een hoop techniek en een goed-doordachte stijlontwikkeling. Onze Technical Animator James geeft je een kijkje achter de schermen.

Provincie Flevoland | Case Study

Steeds vaker krijgen we de vraag hoe wij onze uitleganimaties eigenlijk produceren. In deze Case Study nemen we je stap voor stap mee door het productieproces aan de hand van een van onze super coole klanten: Provincie Flevoland!

Fleur Loef | Auxilium Offshore B.V.

Auxilium Offshore B.V. daagde ons uit om een uitleganimatie te maken, waarin de missie van het bedrijf en hun service wordt uitgelegd. In deze video zie je hoe zij het hele proces van idee tot de uiteindelijke animatie hebben ervaren.

Fietsenwinkel.nl Case Study

Stel, je bent op zoek naar een nieuwe fiets. Je zoekt online naar de fiets die voldoet aan jouw wensen. Grote kans dat je bij een van onze klanten, Fietsenwinkel.nl, terechtkomt. Met haar ruime assortiment aan fietsen (meer dan 2000 (!)), uitstekende service, deskundig en persoonlijk advies is Fietsenwinkel.nl op dit moment de grootste fietsenwinkel van Nederland. Fietsenwinkel vroeg Cooler Media hoe zij hun keuzehulp nóg beter konden maken. Wil je weten hoe? Lees de Case Study!

Lukas van de Water | H2O Marine

25.000 views in korte tijd en relevante leads via YouTube. Door de juiste video strategie behaalden H2O Marine & Cooler Media samen een geweldig resultaat. Lukas van de Water (ondernemer) legt uit waarom video zo effectief kan zijn.

case study de unie

De Unie | Case Study

Ieder verhaal is uniek, zo ook het verhaal van De Unie. Gewapend met laptop, tekenblok en taart (*) betraden wij het gebouw van De Unie. In het kantoor heerst een bepaald soort rust die meteen voelbaar is. Dit terwijl de mensen van De Unie zich dagelijks met veel passie en energie inzetten voor werknemers in Nederland.

Floor Bökkerink | Prinses Beatrix Spierfonds

Voor het Prinses Beatrix Spierfonds maakten wij een jaarverslag waarin de belangrijkste cijfers gecommuniceerd worden. Daarnaast zetten zij de animatie ook voor andere promotionele doeleinden in. In deze video vertellen ze er meer over.

Life Fitness | Case Study

Hoe wij precies een infographic voor je maken, kunnen we het beste uitleggen aan de hand van één van onze klanten. Life Fitness ontwikkelt innovatieve fitnessproducten en helpt mensen om een gezond en actief leven te leiden. Lees hier hoe wij zowel een animatie als infographic voor ze maakten!

Lees 200+ reviews op the Feedback Company.