kerst video

Kerst video | Inspiration

Kerstmis 2018 zit er weer bijna aan te komen en het fenomeen kerst video dus ook. Grote supermarkten en warenhuizen spelen met hun reclames en kerstgroet video’s erg slim in op het kerstfeest. Je zult onder andere mooie, gekke, komische en spirituele kerst video’s voorbij zien komen. Om alvast in de kerstsfeer te komen hebben wij de vijf beste kerst video’s onder elkaar gezet.

1914 | Sainsbury’s

Het is niet voor niets dat deze kerst video meer dan 19 miljoen keer bekeken is! Deze video neemt je terug in de tijd van kerst 1914 toen er nog oorlog was. Op een hele mooie en speciale manier wordt kerst gevierd. Er is even geen oorlog meer…

John Lewis | Man on the moon

Kreeg jij ook tranen in je ogen na het zien van deze kerst video van John Lewis? De boodschap is helder: laat mensen merken dat zij geliefd zijn met Kerstmis. Het meisje in deze video laat dat op een erg onroerende manier zien.

EDEKA Weihnachtsclip | Heinkommen

Supermarketketen EDEKA speelt echt in op de emoties van de kijkers. De hoofdpersoon van de kerst video is een oudere man die al vele jaren de kerstdagen alleen doorbrengt. Hij komt met een idee om heel zijn familie, verspreid over de hele wereld, samen te brengen met kerst. Dat heeft een zeer emotionele wending, vind je niet?

AH – Kerst

Ook Albert Heijn mag niet ontbreken met zijn kerst video. De supermarktketen hanteert een bekend scenario: een oudere man die alleen is met kerst. Zijn vrouw is al een tijdje overleden en hij is klaar om kerst te vieren met een nieuwe geliefde. En dat lukt hem. Appie Christmas!

Macy’s – Lighthouse

Het warenhuisketen Macy’s kan niet achterblijven met een kerst video. Het verhaal gaat over een jongetje genaamd Max. Met het kerstcadeau dat Max heeft gekregen kan hij een bijzondere boodschap seinen naar een verdrietig meisje zonder moeder. De boodschap: het perfecte cadeau brengt mensen samen met kerst.

En nu aan de slag met jouw kerst video!

Heb je na het zien van deze kerst video’s zin om er zelf mee aan de slag te gaan? Laat ons je helpen om de tofste videocontent in te zetten!

Tags: