Festival Mundial – Aftermovie

Opdrachtgever:
Festival Mundial

Onderwerp:
Aftermovie

Stijl:
Bedrijfsfilm

Opdracht:
De Cooler Crew was aanwezig op het tweedaagse festival Mundial in Tilburg om de sfeer te proeven en om natuurlijk beeldmateriaal te verzamelen. Met deze aftermovie wilt Mundial bezoekers en anderen na laten genieten van het feestje en klaarstomen voor de volgende editie!

De uitvoering.

Met een professionele filmcrew bezochten we het festivalterrein midden in het Tilburgse centrum om unieke beelden te schieten die de hoogtepunten van deze editie van Festival Mundial laten zien.

Een aftermovie staat vooral in het teken van sfeer overbrengen, indrukmaken en kijkers te vermaken. Daarom hadden we een ruim assortiment aan beeldmateriaal verzameld om de veelzijdigheid van het festival over te brengen.

De combinatie met zomerse muziek, effecten als kleurcorrectie en de diverse beelden, ervaren kijkers de zomerse festivalbeleving vanaf hun scherm! Ideaal om in te zetten als promotie voor een volgende editie en om nog meer word-of-mouth te stimuleren!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews