VLOG laten maken.

Video Marketing laten maken

Wat is een vlog? Een vlog is het perfecte communicatiemiddel om een kijkje achter de schermen te geven. Je neemt de kijker letterlijk mee in jouw verhaal. De regie heb je volledig zelf in handen. Hierdoor kan je met jouw vlog goed inspelen op jouw doelgroep.

Wil jij een vlog laten maken? Dan zit je bij ons goed. Door onze ruime ervaring met vlogs kunnen wij je vakkundig adviseren, voorzien van feedback en helpen bij de finishing touch.

Wil jij meer weten? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en bijkomende kosten?.

Animatie laten maken

WAAROM EEN VLOG
LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

HET VLOG PROCES.

Vlog training

Hoe maak je een vlog? Om daar antwoord op te kunnen geven krijg je eerst een vlog training. Tijdens een vlog training gaan we kijken naar jouw doelen en wensen. Wat wil je met de vlog bereiken en wie is jouw doelgroep? We stellen je gericht vragen om dit te bepalen. Alleen zo krijg je jouw boodschap scherp.We leren je de fijne kneepjes van het vak, zodat je daarna zelf van start kunt!

Productie

Ben je tevreden over het concept? Tof! Dan ga je zelf aan de slag en pak je de camera. Spannend, maar je raakt er zo aan gewend. Film waar en wanneer jij wilt, beter te veel materiaal dan te weinig. Samen kiezen we het beste materiaal wat we terug laten komen in jouw vlog.

Editten

Nadat jij ons hebt voorzien van de beelden, kiezen wij het beste materiaal uit. Vervolgens gebruiken we diverse technieken om jouw vlog er op z’n aller best eruit te laten zien. Zo worden er kleurcorrecties toegepast en voegt een sounddesigner de juiste geluidseffecten en muziek toe. Zo creëren we de perfecte sfeer.

Verspreiden

Jouw vlog is af! Hoog tijd om deze te delen met de rest van de wereld. Ook hierbij kunnen we je helpen. Wil je bijvoorbeeld nieuwe volgers aantrekken? Of wil je meer websitebezoeker? Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat jij jouw doelstelling behaalt.