Sophos  Ransomware

Opdrachtgever:
Sophos

Onderwerp:
Ransomware

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Je kent het wel, je ontvangt een email van een steenrijke prins. Of je even de bijlage wilt openen… Klinkt verdacht niet?

Online criminelen zijn tegenwoordig een stuk slimmer dan je denkt. Ze sturen een email namens je postorderbedrijf, infecteren onlineadvertenties op je favoriete nieuwssite of verspreiden corrupte usb sticks.

Allemaal sluwe manieren om Ransomware op je computer te installeren. Je bestanden worden gegijzeld en je moet een flinke som losgeld betalen om ze terug te krijgen. Voor bedrijven kan zo’n bedrag oplopen tot in de duizenden euro’s. Wanneer je niet betaald wordt de sleutel tot je bestanden weggegooid en ben je je bestanden voor altijd kwijt.

Gelukkig bestaan er al oplossingen tegen bekende vormen van ransomware. Maar online criminelen zitten nooit stil en ontwikkelen dagelijks nieuwe vormen.

Sophos beschermt je tegen bekende- en onbekende vormen van ransomware en andere online dreigingen. Met onze nieuwe en unieke oplossing herkennen we alle vormen van ransomware, stoppen het direct en ruimen het op. Dus ook die steenrijke prins.

Voorkomen dat ook jij slachtoffer van online criminelen wordt?

Ikkijkweluit.nl

Hier de korte call-to-action, nu via een block