Explainer video.

Uitlegvideo laten maken

Heb jij iets uit te leggen? Dat kan ideaal in een video. Zo kun je makkelijk een persoonlijke tint geven aan jouw boodschap. Een explainer video werkt snel om een visuele en indrukwekkende impressie te geven van jouw bedrijf, merk, product of dienst. De mogelijkheden zijn eindeloos; dronebeelden, animaties, special effects, acteurs, eigen collega’s: you name it, we create it. 

Sinds 2011 specialiseert Cooler Media zich in de productie van korte en krachtige uitlegvideo’sDankzij een slimme combinatie van beeld, geluid, tekst of zelfs animatie weten wij jouw doelgroep te raken met jouw unieke explainer video. 

Wil je meer weten? We adviseren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en bijbehorende kosten. 

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN EXPLAINER
VIDEO LATEN MAKEN?

Klanten beoordelen ons.

HET EXPLAINER VIDEO PRODUCTIEPROCES.

Script

De ‘Magic Meeting’ staat in het teken van jouw wensen. Wij brengen in kaart wat jij wil en vertalen dit naar een toffe explainer video. Jouw verhaal toveren we om in een kraakhelder idee. Zo wordt er ter plekke een eerste versie van het script geschreven, waarin de gehele explainer video van begin tot eind wordt vastgelegd. 

Productie

Ben jij tevreden met het script? Cool! Dan plannen we een draaidag in om beelden te schieten voor je explainer video. Op deze dag komen we met een filmcrew naar de gewenste locatie. We filmen in één keer al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw explainer video.  

 

Post-Productie

We kiezen zorgvuldig de beste beelden uit, zodat je explainer video van de hoogste kwaliteit wordt voorzien. Hierna passen we diverse professionele bewerkingstechnieken toe om jouw explainer video een filmisch effect te geven. Denk hierbij aan kleurcorrectie, montage en het toevoegen van sounddesign. We stoppen niet totdat we de perfecte sfeer overbrengen. 

Verspreiding

De productie van je explainer video is afgerond! Dat betekent dat het tijd is om de wereld te laten kennismaken met jouw explainer video. Ook nu staan wij voor je klaar. Wil je bijvoorbeeld graag nieuwe klanten aantrekken? Of wil je meer websitebezoeken genereren? Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat jij jouw doelstellingen behaalt met jouw explainer video.